Uppleva en klassisk konsert

Uppleva en klassisk konsert

Musik ska byggas utav glädje har det sjungit många gånger och visst är det med viss glädje man bokar in sig till någon klassisk konsert och får uppleva sin favoritartist eller grupp.

Det finns en hel del att välja bland och varför inte ta och boka en weekendresa till London och samtidigt gå på konsert med Adele, Black Sabbath, Green Day eller någon annan som kanske är din favorit. Ta med dig bästa vännen, kompisgänget eller familjen och njut av en weekend med god mat, Londons sevärdheter och kultur, kvarterspubar och en musikupplevelse utöver det vanliga.

Även om Sverige är ett land med mycket musik så kanske det inte alltid kommer stora artister som man verkligen skulle vilja se. Som tur är så är inte London allt för långt borta och det går snabbt att ta sig över för att få uppleva både staden och musiken. Vill man lägga ner tid på att söka hotell,  flygresor och biljetter så finns det en mängd alternativ att välja mellan. Det kan därför vara bekvämt att boka en redan färdig weekend eller upplevelseresa med ett företag som har erfarenhet av dessa, då kan man istället bara koncentrera sig på vad man ska packa ner och vad man vill se i London när man väl är på plats.

London har mycket att erbjuda och om man besöker staden för en weekend så finns det några saker som man inte bör missa om man är musikintresserad, självfallet så ska man gå över övergångsstället där Beatles tog sitt klassiska foto. Är man dessutom modeintresserad så får man givetvis inte missa Carnaby Street i Soho, här hängde The Beatles och både socialiserade och shoppade tillsammans med Small Faces och The Who. Gatan glömdes bort under 70 talet men har nu blomstrat upp igen och är väl värd ett besök.

Då man liks är på gång så knallar man iväg till studion Abbey Road där de spelade in de flesta av sina klassiska album. Kolla in Londons musikliv på någon lokal scen där du kanske upptäcker morgondagens stjärnskott.

Shopping finns så det räcker och blir över, finns det tid över efter allt musikletande så kan du ta dig till shoppinggatan nummer ett, Oxfordstreet, här finns det butiker så att kan nog vandra runt en hel dag om det skulle vara så. Ett tips är att boka sin resa strax före jul då alla butiker och skyltfönster är vackert dekorerade och man kan köpa sina julklappar på en gång.