Barnkalas på temat film

Barnkalas på temat film

Idag så är det inte ovanligt att man har teman på ett barnkalas. Och det är inte hellre ovanligt att det är någon film som är temat. Om man tittar igenom teman hos Partyhallen så finns det massor med filmer som man använt sig av för att skapa kalasteman. Så det är bara frågan vilket som det finns ett intresse av.

Om ni är på gång att planera ett barnkalas så kolla upp med födelsedagsbarnet vilket tema som skulle kunna passa. Kanske det är filmen Frost eller Star Wars som är det som är aktuellt just nu. Låt barnet i fråga skriva ner vilka filmer som är deras favorit just nu och välj utifrån detta. Då kan ni bocka av en grej från er planering. Beställ hem temat med attiraljer för ett kalas med det utvalda temat. Papptallrikar, muggar, vimplar och flaggor och det som krävs för att pynta lokalen.

Se till att ordna fram lekar som även de är inspirerad från den film som valts. Google är en källa till mycket och det går att leta fram mängder med olika lekar som kan passa in på utvald filmtema. Ett barnkalas utan lekar och tävlingar går ju inte. Så klart så ska det hela avslutas med en klassisk fiskdamm. I påsen så kan ni ha köpt figurer från filmen som valts som tema som följer med lite godis i påsen som ska fiskas upp. Vi tror och hoppas att detta kommer att bli en stor succé på barnkalaset och de som kommer.