Sminka dig inför festligheter

Att gå på fest är något som många ser mycket fram emot. Det är vanligt att börja planera sin utstyrsel redan månader i förväg. Förutom att du kan förbereda dig med de kläder du ska ha på dig kan det även vara bra att i förväg veta hur du ska sminka dig så du slipper tänka på det i sista sekund.

Passande festsmink

Det finns flera vägar att gå vad gäller sminkning för festliga tillfällen. De flesta väljer att ha mer smink än till vardags eftersom det hjälper dem att komma i stämning. Smink kan dessutom få dig att sticka ut mer i mängden. Du kan till exempel använda dig av ögonskuggor i färgglada färger. Men det kan även vara snyggt att använda neutrala skuggor. För ytterligare glamour kan du använda ögonskugga med skimmer i sig. På läpparna kan du ha ett snyggt läppstift. Många väljer också att ha lösögonfransar eftersom det får fransarna att se extra långa och fylliga ut.

Köp nytt smink

Om du inte har det du behöver kan det vara läge att fylla på i sminklådan. På Babyface hittar du olika typer av skönhetsprodukter. Bland annat smink. Du hittar allt från ögonskuggor med skimmer till läppstift.