Ta hand om både ditt eget och ditt löshar

Hårvård är viktigt för att se och känna sig bra. Både ditt eget hår och ditt löshår kräver specifikt skötsel. Det är viktigt att ta hand om båda typerna av hår för att hålla dem friska och fulla av liv.

För det egna håret, bör man börja med att tvätta det regelbundet med ett schampo som är lämpligt för hårtyp och hårproblem. Följ upp med lämplig conditioner för att balansera hårets fuktighetsnivå. För att förhindra torrt och skadat hår, bör man använda en skyddande produkt som hårserum eller leave-in-produkter.

Shamponera och behandla

För att ta hand om löshåret, är det viktigt att börja med att tvätta det regelbundet med ett schampo och balsam som är specifikt avsett för löshår. Man bör också se till att håret är torrt innan man applicerar det. För att hålla det mjukt och glänsande, bör man använda en hårolja och undvika starka produkter som vax eller gel.

För att förhindra att håret lossnar, bör man se till att det är ordentligt fastsatt och att det inte utsätts för mycket värme. För att undvika färgförsvinnande, bör man använda ett schampo speciellt avsett för färgbehandlat hår.

För att förhindra håravfall, bör man undvika att borsta det när det är fuktigt, och se till att man inte borstar för hårt. För att undvika skador på hårstråna, bör man använda en mjuk borste eller kam. På Poze hittar du allt som har med löshår att göra. 

Om du tar hand om både ditt eget hår och ditt löshår med rätt produkter och rutiner, kommer du att se och känna dig frisk, vacker och full av liv.