En teater i sig

En teater i sig

Livet ute i verkligheten kan ibland vara tufft, med olycka, karga omgivningar och drama. Det kan också vara är fullt av härligheter som god mat, trevligt umgänge och uppnådda prestationer som du aldrig kunde tro skulle vara möjliga.

Våran värld

Livet är ögonblick av erfarenheter och dagligen ett stort skådespel mitt framför våra ögon. Hemligheten till allt är att verkligen uppskatta det fina och även veta att hemskheter som kan uppstå, oftast passerar. Omvärlden och våra korta livsgnistor är ombytliga och det är det som gör det hela så himla intressant.

Att ta del av livets föreställningar

Ibland kanske man inte känner för att vänta på något speciellt som bryter av den vanliga vardagen. Då är det dags att själv göra något åt saken (ungefär som när du besöker en teaterföreställning). Ta ett aktivt val och kasta dig ut i ett eget skådespel.

Ta till exempel tillfället i akt och besök några av landets många festivaler som vimlar av liv och rörelse. Träffa nya ansikten eller gamla bekanta och våga leva för nuet. Och är du en av dom som tror att en festival hör ungdomen till och inte längre är något för dig, kan vi berätta att vi i Sverige har ett stort utbud på olika festivaler, så chansen att någon av dessa skulle passa just dig är överhängande!

En festival för den som gillar det lite mera gemytliga är medeltidsveckan på Gotland. Där får du dessutom kliva in i det förflutna till en tid som ej är din egen, vilket bara det kan vara en lekfull fröjd under några dagar. Detta år (2015) inträffar festivalen mellan den 2:a till den 9:e Augusti.

Ut i naturen

Något vi många gånger tyvärr förbiser någonstans mitt emellan våra statsinställda intellekt och dagens höga tempo. är vad våran egen planet har att erbjuda. Varför inte våga dig ut på riktigt i naturen för att uppleva moderjords föreställning från bästa parkett.

Våran omvärld är full av fantastiska platser och magiska händelser som inträffar dagligen. Allt detta och din egen samverkan med världsalltet blir betydligt mer lättupptäckt, om du tillåter dig själv att andas för en stund.

Utmana dig själv

De flesta vet själva vad de föredrar, men ibland kan det krävas att man bryter sina inlärda mönster och utmanar sig själv för att få vara med om och uppleva fantastiska händelser, det som livet är menat att bjuda på.

En sida som erbjuder mycket av det goda i livet och som därför är något vi länkat till ovanför är evenemang.se. Där finner du en rad tillställningar för dig och din familj, så om fantasin är spårlöst försvunnen, är det bara klicka in på sidan och vältra dig i deras fantastiska utbud.

Se till att göra ditt eget liv och din egen föreställning fantastisk och hoppas att den slutar lyckligt för alla inblandade!